Poznání 2013 - poslední informace

13.07.2013 09:02

Drazí přátelé,
jsem moc rád, že se opět sejdeme na Randulce, abychom prožili společný týden POZNÁNÍ.
Moc se těším na "staré" známé i na nové tváře, které brzy zapadnou do naší party.


Jak jistě víte, tento týden bude protkán různým programem a proto vás chci požádat, aby jste si připravili několik drobností z domu, které pokud budete chtít, využijeme na táboře.

Srdce letošního Poznání bude bít v rytmu šamanských bubnů, takže pokud máte možnost, dovezte si buben, nebo jiný hudební nástroj.

Dále vás chci požádat o výběr 3 skladeb které jsou vašemu srdci nejbližší nebo vás zkrátka jinak oslovují.

Vyberte vždy jen jednu skladbu dle této nabídky:
Energická - která vás povzbudí a nabije.
Srdeční -  která vám rozzáří srdce.
Spirituální - která povznáší vaši duši.


Prosím o výběr opravdu pouze těchto 3 skladeb.
Doneste si je nejlépe ve formátu mp3 na flash disku nebo na CD/DVD.

V neposlední řadě předávám informace od Markétky, která nás naučí vyrábět opět něco nového krásného...

Milí "Randulkáři", letos bych chěla udělat trošku zvláštní tvořeníčko , sama pro sebe jsem to nazvala recyklohraní,  jen se teď nelekejte nebudeme vyrábět nějaké mega obludnosti z petflašek a rolí od toaleťáku, ale malé a hezké věci a hlavně jednoduché a pěkné. Ovšem potřebujeme na ně nějaký materiál čili odpad a tak jsem vás chtěla poprosit jestli byste nějaký přivezli i vy. Až si přečtete seznam pochopíte, že některé věci člověk doma nemá mockrát a tak je potřeba více lidiček. V recyklohraní budeme potřebovat barevné petky nejlépe červené, fialové, modré tmavě, zelené, průhledné a světle modré mám. Budou z nich potom krásné kytičky nahřívané nad svíčkou. Potom prosím všechny dámy, které mají doma vysloužilé silonky ať je dovezou na nádherné motýlky ze silonek, když jsem je viděla nevěřila jsem že jsou ze silonek, barevné časopisy nejlépe katalogy Starkl nebo jiné květiny, nebo prostě hodně barevné na papírové korálky, tedy spíš náramky, ne ty obyčejné co se dělají ve školce - mnohem lepší.....
Stačí od každého jeden kus, silonky samozřejmě můžete vzít víckrát.
Dále se budou vyrábět korálkové jednoduché prstýnky, korálky budou k mání erární, ale jestli máte svoji oblíbenou barvu tak si dovezte, jen si neberte úplně ty nejdrobnější foto je v příloze a pro náročné nabízím opravdu krásný náhrdelník z drátku a korálků také v příloze a na ten si zájemci prosím kupte větší korálky, asi 5mm průměr, pro netechnické typy od menšího angreštu  po třešeň podle toho jak velký šperk si přejete.
To je vše.

Děkuji za dovezený materiál a už se těším.  

Markéta


Více zde: https://taborpoznani.webnode.cz/marketciny-rukodelky/


Přeji krásné dny
Roman